Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ademi lämnar Djurgården

Sillybloggen

Det var inför fjolårets säsong som Albion Ademi anslöt till Djurgårdens IF från finska IFK Mariehamn. Den 23-årige yttern fick dock en tuff start på sin sejour hos Blåränderna och noterades endast för åtta framträdande i allsvenskan 2021.

Nu kan han vara på väg bort. På onsdagskvällen rapporterar Fotbolldirekt att Ademi är på väg att lånas ut till FC Lahti. Enligt uppgifterna är en överenskommelse om ett tremånaderslån nådd och 23-åringen ska redan befinna sig i Finland.

Konkurrenssituationen i Dif har blivit ännu tuffare för Albion Ademi, som har kontrakt till 2024, sedan Gustav Wikheim värvades i vintras. Nyligen blev det även klart att Sead Haksabanovic ansluter till Stockholmsklubben fram till 30 juni i sommar.

ANNONS
Publicerad 2022-03-23 22:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto