Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ekdal överväger flytt till Djurgården i sommar

Sillybloggen

Albin Ekdal sitter på utgående kontrakt i Sampdoria. Svensken har inte kommenterat vad planen är därefter, men han har tidigare varit tydlig med att det är Djurgården som gäller den dagen det är dags att vända hem till Sverige.

Enligt Aftonbladet överväger Ekdal att flytta hem till Stockholm redan i sommar. Tidningen menar att Djurgården går före alternativ som FC Köpenhamn, som de tidigare har ryktats om.

Det ska dock poängteras att landslagsmittfältaren ännu inte tagit ett definitivt beslut om sin framtid, uppger tidningen.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har tidigare berättat att han har kontakt med Ekdal, men att det inte har varit något konkret.

– Det har bara varit att han ska avsluta i Djurgården. Vi har ingen planering för det så. Vi har en dialog, han är intresserad och följer Djurgården, och har ett intresse som djurgårdare, det är vad vi har pratat om, sa Andersson till Fotbollskanalen i slutet av december.

Annons
Publicerad 2022-03-23 14:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto