Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gavi uppges ha nobbat ytterligare förslag - Liverpool följer

Sillybloggen

Gavi är bara 17 år men har redan slagit igenom på den europeiska fotbollsscenen, både genom sina framträdanden för Barcelona och för spanska A-landslaget. Men hans kontrakt med den spanska storklubben löper ut sommaren 2023 och parterna har därmed förhandlat om en förlängning.

Enligt Marca har Gavi nyligen tackat nej till ett tredje kontraktsförslag från Barcelona. Klubben har till följd av ekonomiska problem en strikt lönepolicy och ska även vilja sätta utköpsklausulen till motsvarade 10 miljarder.

Tidigare har Liverpool uppgetts intresserat av att knyta till sig supertalangen och ska vara beredd att lägga in stora ekonomiska medel för att lyckas. Marca menar att uppgifterna kring ännu ett nobbat förslag ökar hoppet i England om att faktiskt kunna få Gavi att komma till Liverpool.

Gavi flyttas upp från Barcelonas akademi i somras och har sedan dess gjort två mål på 34 framträdanden för klubben, samt fyra framträdanden för Spanien.

Annons
Publicerad 2022-03-26 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto