Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Pereiras flytt riskerar att braka samman - kan bli kvar i United

Sillybloggen

Andreas Pereira, 26, är för tillfället utlånad till Flamengo. Den brasilianska klubben har tidigare uppgetts vilja köpa loss mittfältaren, och en överenskommelse med Manchester United ska redan vara på plats.

Enligt uppgifter har Flamengo godkänt en övergångssumma på omkring tio miljoner pund, motsvarande knappt 123 miljoner kronor, inklusive en vidareförsäljningsklausul. Pereira ska dessutom ha accepterat en lägre lön än vad han har i United.

Men nu kan affären spricka.

Det är ESPN som rapporterat att övergången ännu inte är helt klar trots att en överenskommelse finns, och nu riskerar Flamengo att missa chansen att värva Pereira på permanent basis. Enligt uppgifterna är Flamengo nämligen inte i en position att kunna genomföra affären då det för tillfället råder osäkerhet kring klubbens ekonomi.

Samtidigt ska klubbar från Spanien, England och Nederländerna hålla ögonen på Andreas Pereira, även om Flamengo fortfarande är i förarsätet. ESPN hävdar att 26-åringens vilja att sänka sin lön ska ha fångat uppmärksamhet från flera europeiska klubbar.

Annons

Pereira har kontrakt med Manchester United till 2023 men kommer att tillåtas lämna klubben om ett “acceptabelt bud” inkommer.

Publicerad 2022-04-01 22:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto