Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Tolv spelare kan lämna Manchester United

Sillybloggen

Senaste dagarna har flera brittiska medier rapporterat att Manchester United är nära att göra klart med Erik ten Hag, Ajax, som ny huvudtränare. Nederländerna förväntas ta över Manchester-klubben i sommar.

Samtidigt som ett skifte på tränarposten planeras förväntas stora förändringar ske i spelartruppen. Daily Mirror har gjort en genomgång av läget i truppen och rapporterar att hela tolv spelare kan komma att lämna i sommar.

Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata, Tahith Chong och Lee Grant har samtliga utgående kontrakt och kommer att lämna Manchester United, enligt uppgifterna. Daily Mirror hävdar att ytterligare sex spelare är missnöjda med sin situation i klubben och därmed också vill lämna efter säsongen.

Spelarna det rör sig om är Anthony Martial, Donny van de Beek, Dean Henderson, Phil Jones, Axel Tuanzebe och Eric Bailly.

Annons

Med åtta omgångar kvar att spela av ligasäsongen ligger Manchester United på sjunde plats i Premier League, tre poäng bakom Tottenham på fjärdeplatsen som innebär Champions League-spel nästa säsong.

Publicerad 2022-04-08 07:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto