Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hull och Inter Miami vill värva Özil

Sillybloggen

Efter att ha lämnat Arsenal i januari 2021 anslöt Mesut Özil till Fenerbache. 33-åringen har fått gott om speltid i den turkiska storklubben men uteslöts nyligen från laget.

“A-lagsspelarna Mesut Özil och Ozan Tufan har uteslutits från truppen med omedelbar verkan”, skrev Fenerbache i ett uttalande då, utan att ge någon vidare förklaring.

Özil förväntas lämna Fenerbache inom kort, och nu rapporterar spanska AS att två klubbar jagar mittfältaren. Enligt uppgifterna är det Championship-klubben Hull City samt MLS-klubben Inter Miami som vill värva 33-åringen.

Hull har nämligen en turkisk ägare, entreprenören Acun Ilıcalı. Samma uppgifter hävdar att Özil alltid har drömt om att spela i USA och att Inter Miami, som ägs av David Beckham, skulle vara ett rimligt alternativ.

Annons

AS skriver vidare att Mesut Özil helst av allt vill stanna i Istanbul, något som Fenerbache inte ska vara lika intresserade av.

Publicerad 2022-04-08 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto