Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan vill bygga om - Scamacca pekas ut som "Zlatans ersättare"

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic, 40, har dragits med stora skadebekymmer och missat stora delar av nuvarande säsong. Tidigare under tisdagen kom italienska rapporter som gjorde gällande att svensken dragit på sig en ny knäskada som kommer hålla honom borta från spel i cirka tio dagar.

Med den bakgrunden är framtiden i Milan osäker för Zlatan Ibrahimovic, som dessutom har utgående kontrakt. Nu rapporterar Calciomercato att Milan har identifierat 40-åringens ersättare.

Enligt uppgifterna vill Milanoklubben värva succéforwarden Gianluca Scamacca, 23. Sassuolo-forwarden har noterats för 13 mål på 30 matcher den här säsongen och stått för prestationer som väckt intresse från bland annat Arsenal.

Calciomercato hävdar vidare att Milans sportchef Paolo Maldini vill bygga om klubbens forwardssida, där Scamacca pekas ut som en viktig pusselbit. Nyligen har det även rapporterats om att Divock Origi från Liverpool är överens med Milan om en övergång i sommar.

Annons
Publicerad 2022-04-12 18:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto