Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Han kan ersätta Gwargis

Sillybloggen

Inför säsongen 2022 lånade Malmö FF ut 21-åriga Peter Gwargis till Jönköpings Södra. Efter en tuff säsong i MFF, med knapp speltid, inledde anfallaren säsongen 2022 med två mål på två matcher. I den tredje, mot Brage, dröjde det bara 20 minuter innan olyckan var framme och under onsdagen kunde man konstatera att korsbandet var av.

J-Södra flaggade tidigt för att de vill hitta en ersättare. Jönköpings-Posten skriver under onsdagen att en eventuell ersättare hittats i Alhaji Gero.

– Vi inventerar och ser vad det finns för eventuella förstärkningar. Vi började titta direkt i måndagskväll och Gero var ett av namnen som dök upp. Så vi testade att ta hit honom, säger J-Södras klubbchef Sebastian Lagrell till JP.

Gero är i dagsläget klubblös. Anfallaren är en nigeriansk fotbollsspelare som 2013 värvades till Öster. Vidare gick Gero till Östersund och skaffade sig Europa League-erfarenhet för att 2018 skriva på för iranska Esteghlal. Där blev han inte långvarig, i stället vände han tillbaka till Sverige och Östersund men närmast kommer Alhaji Gero från Helsingborg. Nu är 28-åringen på plats i Jönköping, men än är ingenting bestämt.

Annons

– Vi tittar brett bland offensiva spelare och att det är ingen orimlighet att den spelartyp som Gero är skulle kunna bli aktuell för oss. Men vi utesluter ingenting och han spelade match igår, mer än så är det inte just nu, säger J-Södras klubbchef Sebastian Lagrell till JP.

Publicerad 2022-04-20 17:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto