Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenham vill värva Gnabry

Sillybloggen

Dejan Kulusevski är för tillfället utlånad till Tottenham från Juventus. Svensken har gjort stor succé så här långt och snabbt blivit en tongivande spelare i laget. Londonklubben ska nu vara intresserat av att göra övergången permanent genom att köpa loss 21-åringen i sommar, enligt uppgifter i brittisk media.

Nu kommer rapporter som gör gällande att Spurs vill stärka offensiven ytterligare.

Det är Daily Star som hävdar att Tottenham vill värva Serge Gnabry från Bayern München. Gnabry, som likt Kulusevski är ytter, går in på sitt sista kontraktsår med Bayern nästa säsong och har ännu inte förlängt sitt kontrakt – vilket kan tala för e n flytt redan i sommar.

Enligt uppgifterna håller Tottenham nu därför ett öga på Gnabrys situation med mål att försöka värva 26-åringen, trots hans tidigare koppling till Londonrivalen Arsenal.

Totalt har Serge Gnabry noterats för 63 mål samt 40 assist på 168 matcher sedan han anslöt till Bayern München inför säsongen 2017/2018. 

Annons
Publicerad 2022-04-24 15:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto