Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ekdal fortsatt öppen för FCK

Sillybloggen

Albin Ekdal sitter på ett utgående avtal med Sampdoria.
Nu uppges mittfältaren vara öppen för en flytt till FC Köpenhamn.

Landslagsmittfältaren Albin Ekdal, 32, kan vara inne på sin sista säsong i Italien. 32-åringen sitter på ett utgående avtal med Sampdoria och kan därmed lämna efter säsongens slut.

Nu uppger BT att Ekdal, som kopplades ihop med FC Köpenhamn i vintras, fortsatt håller dörren öppen för den danska storklubben och är intresserad av att höra vad klubben kan erbjuda.

Samtidigt kan det möjligen vara aktuellt för Ekdal med en flytt till Djurgården i sommar.

Tidigare har 32-åringen sagt att han gärna vill spela för Djurgården någon dag, då han hejar på klubben i allsvenskan, precis som att brorsan Hjalmar Ekdal spelar i klubben. Nyligen uttalade sig Ekdal om hur han resonerar kring sin framtid och en möjlig flytt till Djurgården.

Annons

– Vi får se. Jag har lite olika alternativ som ligger på bordet. Sen har jag har ju inte hymlat med att det skulle vara kul att spela med Hjalmar och i Djurgården. Men vi får se om allt klaffar. Det hade varit häftigt att spela med honom inför alla Djurgårdens fans, sa mittfältaren, i mitten av april, i podcasten Tuttosvenskan.

Ekdal är den här säsongen noterad för ett mål på 26 framträdanden i Italien.

Publicerad 2022-04-27 18:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto