Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Fem bud på Spence - som drömmer om Manchester United

Sillybloggen

Djed Spence, 21, har varit en lysande stjärna i Championship-klubben Nottingham Forest den här säsongen. Nu ryktas intresset vara stort för den talangfulle ytterbacken, som är utlånad från Middlesbrough.

Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg hävdar nämligen att Spence har fem erbjudande att ta ställning till för tillfället, bland annat från Manchester City, Arsenal och Tottenham. Även Bayern München påstås ha haft “lösa kontakter” med 21-åringen.

Enligt samma uppgifter drömmer Djed Spence själv dock om att spela för Manchester United, då han ska vara en supporter till klubben sedan barnsben. För ett par veckor sedan skrev The Mirror att Manchesterklubben var intresserat av ytterbacken, men det var innan Erik ten Har blev klar som ny chefstränare.

– Jag vill alltid pusha mig själv och spela med de bästa spelaren och det bästa laget. Självklart har jag en ambition att spela i Premier League, har Spence sagt tidigare enligt The Mirror. 

Annons

Plettenberg uppger att prislappen för Djeb Spence, som har kontrakt med Middlesbrough till 2024, är 12-15 miljoner euro (motsvarande cirka 125-156 miljoner kronor). 

Totalt har Spence gjort tre mål samt fem assist på 38 matcher med Nottingham Forest i Championship den här säsongen. 

Publicerad 2022-04-27 10:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto