Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pépés framtid i Arsenal ska utvärderas

Sillybloggen

Arsenal planerar att värva flera offensiva spelare i sommar, bland annat har Tammy Abraham (Roma) och Dominic Calvert-Lewin (Everton) kopplats ihop med klubben. Något som kan få konsekvenser för Nicolas Pépé.

Den 26-årige yttern värvades från Lille inför säsongen 2019/2020 för 80 miljoner euro, motsvarande cirka 824 miljoner kronor. Hittills har Pépé dock inte lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna och senaste tiden han har varit petad.

– När ett lag vinner är det svårt för en tränare att göra förändringar. Mikael Arteta har förklarat det för mig och han vet vad jag tycker och hur hårt jag jobbar, sa Pépé enligt Daily Mirror i slutet av mars.

– Det handlar också om kommunikation. Ibland är det inte lätt att kommunicera med språkliga barriärer. Det har varit en tuff säsong för mig. Självklart är det frustrerande att inte spela. Ingen spelare trivs med att inte spela men jag måste respektera tränarens beslut och laget gör bra ifrån sig.

Annons

Nu är framtiden osäker för 26-åringen. Det är Evening Standard som rapporterar att Arsenal planerar att inleda en dialog med Nicolas Pépé i slutet av säsongen, där spelarens framtid i klubben ska diskuteras.

Yttern, som har kontrakt till 2024, kan därmed komma att lämna London i sommar. Totalt har Pépé noterats för 27 mål samt 20 assist på 109 matcher i Arsenal-tröjan.

Publicerad 2022-04-28 11:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto