Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Presidenten: "Zidane kommer nog ta PSG"

Sillybloggen

Zinedine Zidane står utan uppdrag sedan han i somras lämnade Real Madrid. Ett uppdrag som kan komma att bli ledigt inom en överskådlig framtid är förbundskaptensrollen i det franska landslaget, då Didier Deschamps kontrakt löper ut efter vinterns VM.

Men franska förbundets president Noel La Graët tror inte att Zidane kommer kunna vara ett alternativ.

– Man måste vara försiktig med vad man säger. Zidane har visat i Madrid att han har helt otroliga kvalitéer. I fransmännens ögon kan han vara ersättaren.

– Men de är inte mitt mål. Om Didier och jag går skilda vägar så kommer han (Zidane) definitivt vara ett av alternativen, men vi får se. Zidane kommer troligen ta över PSG. För att kunna ta franska landslaget så måste man vara tillgänglig, säger han enligt Goal.

La Graët är alltså av uppfattningen att nuvarande tränaren Mauricio Pochettino kommer lämna PSG i sommar och att Zidane kommer ta över Ligue 1-mästarna, vilket gör att han inte är tillgänglig då Deschamps eventuellt ska ersättas.

Annons

Publicerad 2022-05-08 08:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto