Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media: Barças intresse för Morata kvarstår

Sillybloggen

Alvaro Morata är utlånad från Atlético Madrid till Juventus. Den 29-årige forwarden har varit en tongivande spelare i Turinklubben senaste två säsongerna och står noterad för 31 mål samt 20 assist på 91 matcher. 

La Gazzetta dello Sport rapporterar att Juventus dock inte är villigt att möta Atlético Madrids värdering av Morata för att köpa loss honom i sommar. Enligt uppgifterna behöver Juve betala omkring 35 miljoner euro, motsvarande cirka 365 miljoner kronor, för att göra övergången permanent – en summa man alltså inte ska vara redo att betala.

Skulle Alvaro Morata lämna Turin kan han gå en osäker framtid till mötes, men det lär inte saknas alternativ. La Gazzetta dello Sport rapporterar nämligen att Barcelona fortsatt är intresserat av 29-åringen, vilket det ryktades om redan i januari.

Nyligen har även Arsenal uppgetts vara intresserat av att värva Morata, som har kontrakt med Atlético Madrid till juni 2023.

Annons
Publicerad 2022-05-15 20:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto