Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan intresserat av Haller

Sillybloggen

Sebastien Haller kan lämna Ajax i sommar.
Nu uppges Milan visa intresse för ivorianen.

Ajax-anfallaren Sebastien Haller, som anslöt från West Ham vintern 2021, har under den här säsongen öst in mål och är noterad för 34 mål och nio assist på 42 framträdanden. Det har lett till spekulationer om en flytt i sommar och bland annat har han kopplats ihop med en övergång till Borussia Dortmund, som ersättare till Erling Braut Haaland.

Nu uppger Calciomercato att Milan är intresserat av Haller och kan göra ett försök att värva anfallaren. Uppgifterna gör gällande att Ajax är villigt att sälja om det kommer in ett bud på 40 miljoner euro, drygt 417 miljoner kronor.

Milan sägs samtidigt fortsatt vara på väg att värva Divock Origi från Liverpool, men möjligen kan den italienska storklubben värva två anfallare till nästa säsong.

Annons

Haller har i dagsläget kontrakt med Ajax till sommaren 2025. Tidigare har han en bakgrund med spel i West Ham, Eintracht Frankfurt, Utrecht och Auxerre.

Publicerad 2022-05-15 10:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto