Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sabovic nära flytt till Århus

Sillybloggen

Besard Sabovic är den enda svensken som inte valt att lämna den ryska ligan efter att Ukraina invaderades. Men nu uppges även U21-landslagsmannen nära en flytt från Chimki.

Sabovic kontrakt löper till sommaren 2023, men enligt danska BT har kontraktet brutits redan nu. Tidningen rapporterar att Århus är nära en överenskommelse med svensken, även om förhandlingarna inte är avslutade ännu.

En viktig detalj i att övergången ska bli klar ska ha varit att Århus säkrade spel i högstaligan till nästa säsong, vilket allt nu tyder på att de kommer göra.

När Fotbollskanalen tidigare pratat med Sabovic om framtiden sa han följande:

–  Vi får se om framtiden. Jag är alltid redo för ett nytt äventyr om det kommer. Jag trivs bra i Chimki, det är en fin stad och en bra klubb, men jag strävar alltid efter bättre. Det har blivit mindre speltid än förväntat, men man kan inte gnälla. Det är bara att jobba ännu hårdare. Nu kom målet som ett kvitto på det hårda jobbet och jag hoppas det kan öka mina startchanser framöver.

Annons

Besard Sabovic lämnade Mjällby inför säsongen 2021 och flyttade då till turkiska Kayserispor innan han sommaren som följde flyttade till Chimki.

Publicerad 2022-05-16 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto