Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus kan värva Pogba och Jorginho - om McKennie säljs

Sillybloggen

Paul Pogba, 29, ser ut att lämna Manchester United efter säsongen. Tidigare uppgifter har gjort gällande att fransmannen, som har utgående kontrakt och därmed kan skriva på för en ny klubb som bosman, vill återvända till Juventus – men i så fall kommer han behöva sänka sina lönekrav.

Nu rapporterar La Gazzetta dello Sport att Juventus är redo att göra en dubbelvärvning från Premier League. Enligt uppgifterna har Turinklubbens sportchef haft ett möte med Chelsea nyligen för att diskutera ett eventuellt köp av Jorginho. 30-åringen har kontrakt till 2023 men hans agent har tidigare öppnat för att mittfältaren vill återvända till Serie A.

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Londonklubben är redo att släppa Jorginho för bara 10 miljoner euro, motsvarande strax över 100 miljoner kronor. Detta då han som sagt bara har ett år kvar på sitt avtal.

Gazzettan hävdar att Juventus kan värva både Pogba och Jorginho i sommar, men på ett villkor: nämligen att Weston McKennie säljs. Tidningen menar att Juve vill ha omkring 40 miljoner euro, motsvarande cirka 420 miljoner kronor, för amerikanen och Tottenham ska vara en av flera intresserade PL-klubbar.

Annons

Juventus kommer att sluta på fjärde plats i Serie A den här säsongen.

Publicerad 2022-05-19 10:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto