Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oväntade uppgifter: United försökte värva Di Maria

Sillybloggen

Samstämmiga uppgifter i italiensk och fransk media gör gällande att Angel Di Maria, 34, kommer lämna Paris Saint-Germain i sommar. Enligt Le Parisien känner sig argentinaren förrådd av PSG, då han egentligen inte vill lämna klubben samt att han så sent som i höstas fick indikationer på att hans kontrakt skulle förlängas med ytterligare en säsong.

Men så ser det alltså inte ut att bli. I stället hävdar La Gazzetta dello Sport att Di Maria är nära en övergång till Juventus, trots ett sent värvningsförsök från Erik ten Hag och Manchester United.

Något som kan anses vara något oväntade rapporter.

Angel Di Maria spelade nämligen i Manchester United säsongen 2014/2015, men lämnade året därpå för PSG efter en floppartad sejour i Premier League. 34-åringen har sedan tidigare även en ansträngd relation till United-fansen då han dels har firat mål på Old Trafford, dels uttryckt missnöje vid upprepade tillfällen över sin tid i Manchester.

Totalt gjorde Di Maria 92 mål samt 118 assist på 294 matcher i PSG-tröjan.

Annons
Publicerad 2022-05-20 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto