Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienska uppgifter: Pogba överens med Juventus

Sillybloggen

Paul Pogba, 29, har nått en överenskommelse med Juventus om de personliga villkoren i kontraktet, rapporterar flera italienska medier under fredagen. Football Italia, som refererar till bland annat Gazzetta dello Sport och Sportitalia, uppger att treårskontraktet är värt tio miljoner euro (cirka 105 miljoner kronor) per säsong utöver prestationsrelaterade bonusar.

Pogbas kontrakt med Manchester United löper ut den 30 juni och han ser därmed ut att lämna klubben på fri transfer för andra gången i karriären. Hösten 2012 lämnade fransmannen United för just Juventus, innan United värvade tillbaka Pogba för cirka 1.1 miljarder kronor fyra år senare. Inte särskilt svårt att lista ut vilken klubb som är mest nöjd med de affärerna…

The Times rapporterade nyligen att Pogba var överens med Manchester City om de personliga villkoren, men att den United-fostrade mittfältaren valde att nobba stadsrivalen av rädsla för United-supportrarnas reaktioner. Även Paris Saint-Germain och Real Madrid har kopplats ihop med världsmästaren från 2018.

Annons
Publicerad 2022-05-21 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto