Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Tottenham utmanar Arsenal om Jesus

Sillybloggen

Manchester City har gjort klart med Erling Braut Haaland och sedan dess har det ryktats om att Gabriel Jesus, 25, kan komma att lämna klubben i sommar. Nyligen bekräftade forwardens agent att samtal har inletts med Arsenal om en potentiell övergång.

– Vi har fört samtal med Arsenal om Gabriel Jesus. Vi gillar deras projekt så det är en möjlighet som vi diskuterar, sa Marcelo Pettinati då, samtidigt som han menade på att ytterligare sex klubbar hade visat intresse, enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

Nu rapporterar The Telegraph att stadsrivalen Tottenham är en av klubbarna som är redo att utmana Arsenal om Jesus. Enligt uppgifterna är Spurs-tränaren Antonio Conte på jakt efter förstärkningar till nästa säsong då Londonklubben ska spela i Champions League, varpå blickarna ska ha riktats mot 25-åringen.

Brassens nuvarande kontrakt med Manchester City sträcker sig till juni 2023.

Annons

Totalt har Gabriel Jesus noterats för 95 mål på 236 matcher i City-tröjan sedan han värvades från Palmeiras i januari 2017.

Publicerad 2022-05-23 18:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto