Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Gnabry öppen för att återvända till Arsenal

Sillybloggen

Arsenal är intresserat av att värva tillbaka Serge Gnabry, rapporterar Bild. 26-åringen har kontrakt med Bayern München till juni 2023 och har ännu inte förlängt sitt avtal, vilket innebär att han kan komma att lämna som bosman efter nästa säsong.

Då ska Londonklubben vara redo att slå till, för i nuläget uppges en värvning inte vara möjlig ur ett finansiellt perspektiv. Arsenal slutade som bekant på femte plats i Premier League och gick därmed miste om både Champions League-spel och viktiga pengar nästa år.

Bild hävdar att Arsenal därmed inte har möjlighet att locka till sig Gnabry redan i sommar, men skulle yttern lämna Bayern München efter nästa säsong ska man vara redo att slå till. Enligt uppgifterna är spelaren själv öppen för att återvända till Emirates Stadium som han lämnade 2016.

Totalt har Serge Gnabry gjort 64 mål samt 40 assist på 171 matcher i Bayern-tröjan.

ANNONS
Publicerad 2022-05-25 20:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto