Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Erik ten Hag vill värva Botman

Sillybloggen

La Gazzetta dello Sport har tidigare rapporterat att Sven Botman, 22, är överens med Milan om ett femårskontrakt värt omkring 38 miljoner kronor per säsong.

Milan har dock inte lyckats komma överens med Lille om en övergångssumma än, och tidigare har Newcastle ryktats vara intresserat av mittbacken. Nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en Premier League-klubb har gett sig in i jakten.

Det är Tuttomercatoweb som rapporterar att Manchester United överväger att värva Botman i sommar. Erik ten Hag har tagit över som ny huvudtränare och nederländaren har bra koll på sin landsman, samtidigt som United vill förstärka mittbackspositionen.

Sajten uppger att Milan dock fortfarande har övertaget i kampen om 22-åringen. Det återstår dock att se ifall den nyblivna mästarklubben lyckas nå en överenskommelse med Lille, som uppges kräva omkring 30 miljoner euro (motsvarande cirka 315 miljoner kronor) för att släppa sin stjärna.

Annons

Totalt har Sven Botman, som har kontrakt till 2025, gjort 79 matcher i Lille-tröjan sedan han värvades från Ajax 2020.

Publicerad 2022-05-27 23:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto