Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Slavia Prag har lagt bud på Hien

Sillybloggen

Isak Hien, 23, har tagit en ordinarie startplats i Djurgårdens IF:s den här säsongen. Tidigare har det ryktats om utländskt intresse för mittbacken, och nu kommer uppgifter som gör gällande att Blåränderna har mottagit ett första bud.

Det är Expressen som rapporterar att tjeckiska Slavia Prag har lagt ett bud på omkring tio miljoner kronor för Hien. Enligt tidningen förhandlar klubbarna nu om 24-åringen.

– Det stämmer. Vi har fått konkreta förfrågningar på Isak. Vi vet att det finns intresse från flera klubbar också. Jag kan bekräfta att vi fått bud från Slavia Prag, säger sportchef Bosse Andersson till Expressen, som sedan får svara på frågan hur han ser på budet.

– Det är en dialog mellan oss och Slavia Prag. Vi har fått ett bud, det kan jag bekräfta, och vi har inte värderat det än. Vi värderar Isak som en viktig spelare för Djurgården.

Annons

Isak Hien har spelat 16 matcher i Djurgården-tröjan och har kontrakt över säsongen 2023. I Slavia Prag spelar U21-landslagsmannen Aiham Ousou, även han mittback.

Publicerad 2022-05-31 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto