Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya Salah-uppgifterna sägs väckt besvikelse hos klubbledningen

Sillybloggen

Liverpool-stjärnan Mohamed Salah, 29, har kontrakt ett år till, men har ännu inte skrivit på ett nytt avtal. Nyligen bekräftade han däremot att han blir kvar över åtminstone nästa säsong.

Samtidigt har det även kommit rapporter om att Salah gärna vill stanna i England – om han lämnar Liverpool nästa sommar – och kan tänka sig att gå till en konkurrent. Enligt den engelske journalisten Graeme Bailey är det en tydlig taktik från Salahs agent Ramy Abbas Issa för att visa Liverpools ägare att det inte bara är aktuellt att lämna för en klubb i en annan liga.

Enligt journalisten har därmed de uppgifterna inte fallit i smaken hos Liverpools ledning, som inte sägs reagerat särskilt bra på de rapporterna. Därmed återstår det att se vad nästa steg är i följetången kring ett möjligt nytt kontrakt med den engelska storklubben.

Annons

Salah, som kom till Liverpool från Roma under 2017, blev den gångna säsongen noterad för 31 mål och 16 assist på 51 framträdanden.

Publicerad 2022-06-03 11:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto