Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pirlo förhandlar med turkiskt mittenlag

Sillybloggen

Med en gedigen klubblagskarriär bakom sig – bestående av bland annat nära 500 matcher i Serie A – fanns det förväntningar om att Andrea Pirlo skulle göra det framgångsrikt när han tog över italienska Juventus i augusti 2020. De goda resultaten uteblev däremot och inte ens ett år senare tvingades han bort från det Turin-lag han tidigare rönt stora framgångar i som spelare.

I detalj var det den 28 maj i fjol som han fick foten av “Juve”. Sedan dess har han inte haft något tränaruppdrag, men nu kan han vara på väg att bli klar en ny klubb.

Den italienske journalisten Alfredo Pedullà, som jobbar för både tv-nätverket Sportitalia och tidningen La Gazzetta dello Sport, menar nämligen att Andrea Pirlo förhandlar om ett huvudtränarjobb i turkiska Fatih Karagümrük, som har sin hemvist i storstaden Istanbul.

Den här säsongen slutade det turkiska laget på en åttondeplats i den turkiska högstaligan. Det gjorde laget även säsongen dessförinnan.

Annons
Publicerad 2022-06-04 20:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto