Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kalle Holmberg högaktuell för Norrköping-flytt

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Det har inte blivit många minuter för Djurgårdens Kalle Holmberg den här säsongen. Anfallaren har vid flera tillfällen varit utanför lagets matchtrupp och fått se på från läktaren.

Men nu kan han vara på väg att hitta en lösning på det. Enligt Aftonbladet är Holmberg högaktuell för en återkomst till IFK Norrköping, klubben som han lämnade för Djurgården 2020 då hans kontrakt med “Peking” gick ut.

Holmbergs kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen, men enligt Aftonbladet har Peking redan nu tagit en första kontakt med Stockholmsklubben om att värva tillbaka anfallaren. Tränaren Rickard Norling ska vilja ha in anfallaren och klubben kommer göra ett ordentligt försök att värva honom i sommar.

IFK Norrköpings sportchef Tony Martinsson vill inte bekräfta något.

Annons

– Kalle är en bra person och en bra fotbollsspelare, men han har inget kontraktsförslag från IFK Norrköping, säger Martinsson till Aftonbladet.

Värt att påpeka är även att i och med att Holmbergs kontrakt går ut vid årsskiftet är han, om knappt en månad, tillåten att skriva på ett förtidskontrakt med andra klubbar då det vid den tidpunkten endast återstår sex månader på hans nuvarande kontrakt.

Publicerad 2022-06-05 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto