Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Salah var besluten om att stanna för Liverpool – sedan gav storklubb honom löfte

Sillybloggen

Liverpools storstjärna Mohamed Salah sitter på ett avtal som går ut sommaren 2023.

Än har han inte förnyat det, trots en lång tids förhandlingar, vilket har inneburit att både klubben och dess supportrar blivit mer och mer oroliga. Från och med januari 2023 kan egyptiern nämligen skriva på ett förtidskontrakt med vilken klubb han vill och lämna Liverpool gratis nästa sommar.

Nyligen bekräftade Salah att han inte kommer lämna i sommar, dock. Inför Champions League-finalen mot Real Madrid sa han att oavsett om han kommer överens om en kontraktsförlängning i sommar eller inte så kommer han att spela säsongen 2022-23 med Liverpool.

Enligt Daily Mirror har Barcelona under de senaste månaderna gett sig in i leken och agerat störningsmoment i Liverpools förhandlingar med Salah. Tidningen uppger att den katalanska klubben gett Salah ett löfte om att värva honom gratis nästa sommar, och det ska vara en av de främsta anledningarna till att 29-åringen inte förnyat sitt kontrakt ännu.

Annons

Salah ska ha informerat nära vänner för flera månader sedan att han ville förlänga med Liverpool, men sedan Barcelona visade sitt intresse och gav ett löfte till honom har han börjat tänka mer och mer på en flytt till Spanien.

Barcelona jagar sedan tidigare Robert Lewandowski och Wolverhampton-mittfältaren Ruben Neves för sommarens fönster, och bygger ett spännande lag under den tidigare Barcelona-spelaren Xavi som nu agerar tränare.

Publicerad 2022-06-05 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto