Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kane uppges angelägen att stanna i Spurs

Sillybloggen

Förra sommarfönstrets stora transfersaga var Harry Kanes vara eller icke vara i Tottenham. Efter ett par missade träningar i försök att få till en övergång till Manchester City blev han ändå kvar i Spurs.

Daily Mail uppger nu att Harry Kane stortrivs under Antonio Contes ledning och italienarens intåg i klubben har gjort att han nu är angelägen att stanna i klubben.

Manchester City har hittat sin anfallare i Erling Haaland och av allt att döma är Darwin Nunez på väg till Liverpool och Daily Mail ser det som en omöjlighet att Daniel Levy skulle sälja sin toppforward till Chelsea och även om Manchester United länge haft ett intresse för engelsmannen skriver den engelska tidningen att “chanserna är små” att han går till en klubb som spelare Europa League.

Harry Kane stod för 17 mål och 9 assist på 37 matcher den gångna säsongen som såg Spurs säkra en topp-4 placering och således också Champions League-spel till hösten.

Annons
Publicerad 2022-06-09 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto