Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ejupi på väg att lämna HIF

Sillybloggen

Albert Ejupi har varit given startspelare i Helsingborgs IF. Den 29-årige mittfältaren anslöt till HIF från Varbergs Bois i mars inför säsongen, men redan nu kan han vara på väg att lämna både klubben och allsvenskan.

Det är Helsingborgs Dagblad som rapporterar att Ejupi är på väg till en, icke namngiven, klubb i Österrike.

– Inga kommentarer, säger sportchef Andreas Granqvist till HD.

Inför säsongen berättade Albert Ejupi att han hade alternativ att gå utomlands i vintras, men valde då att nobba anbuden han hade. Dels lockade inte en utlandsflytt, dels var den ekonomiska biten inte tillräckligt bra.

– Det också. Även om det ekonomiska spelar roll också så klart. Jag känner inte att det var värt – varken ekonomiskt – och fotbollslagen var väl så där okej, sa Ejupi till Fotbollskanalen då.

Annons

Senare under torsdagen rapporterade Expressen att det är österrikiska högstaligaklubben TSV Hartberg som jagar Ejupi.

Helsingborgs presschef Midhat Kuduzovic bekräftar även för tidningen att klubben är i långt gångna förhandlingar med en klubb och att Ejupi besöker klubben. Således kommer han inte träna med Helsingborg under fredagen.

Ejupi har spelat tio allsvenska matcher i HIF-tröjan har kontrakt säsongen ut. Om övergången går igenom kommer Helsingborg att erhålla en övergångssumma, enligt Helsingborgs Dagblad och Expressen.

Publicerad 2022-06-09 12:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto