Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nilsson ett alternativ för Köln

Sillybloggen

Trots att Greuther Fürth åkte ur Bundesliga gjorde Branimir Hrgota en bra säsong, och nyligen kom uppgifter i tysk media som gjorde gällande att Köln är intresserat av den svenske landslagsforwarden.

Det råder dock tveksamhet kring huruvida Köln har råd att köpa loss Hrgota vilket kan öppna för andra värvningar – och andra svenskar. Nu rapporterar nämligen Kicker att Bundesliga-klubben även har ögonen på Gustaf Nilsson, 25.

Nilsson gjorde en strålande säsong med Wehen Wiesbaden i tredjeligan och noterades för 14 mål samt fem assist på 30 matcher. I en intervju med Fotbollskanalen öppnade 25-åringen nyligen för att han är redo att ta nästa steg i det tyska seriesystemet.

– Jag vet att det har funnits intresse, men det beror lite på vad för erbjudande jag skulle få (i sommar). Man vet aldrig vad som händer, det får man ta då och utvärdera vad som skulle kunna vara nästa steg. Nu har jag bara fokus på avslutningen här, sa han till Fotbollskanalen i början av mars.

Annons

Gustaf Nilssons nuvarande kontrakt löper ut i juni 2023. Forwarden har även representerat Falkenberg, Bröndby, Silkeborg, Velje och BK Häcken.

I Köln spelar redan Sebastian Andersson som uppges vara på väg bort. Svensken har “snabbt minskade framtidsutsikter i klubben”, skriver Kicker.

Publicerad 2022-06-09 07:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto