Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hümmet aktuell för återkomst till Sverige

Sillybloggen

Deniz Hümmet lämnade IF Elfsborg lämnade Sverige för turkiska Rizespor i september 2021. Men då Rizespor blev nedflyttat från den turkiska högstadivisionen den gångna säsongen har framtiden för många spelare varit osäkra, Hümmet inkluderat.

Det kan dock komma att bli klarare för 25-åringen. Enligt NA är Hümmet nu aktuell för en återkomst till Sverige och Örebro SK, där han tidigare varit på lån. ÖSK är i förhandlingar med anfallaren om ett kontrakt, men måste samtidigt lösa situationen med Rizespor. Övergången sägs hängea på i fall Hümmet kan kan bryta kontraktet, eller om ÖSK kan lösa en affär.

Annons
Publicerad 2022-06-11 19:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto