Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Swedberg har valt Celta Vigo

Sillybloggen

Williot Swedberg fick sitt genombrott i Hammarby. Under förra säsongen debuterade 18-åringen i allsvenskan – och nätade direkt.

Efter framgångarna var Swedberg nära att säljas till Lokomotiv Moskva, men affären stoppades när Ryssland invaderade Ukraina.

Hammarby har tidigare uppgetts ligga i intensiva förhandlingar med Celta Vigo i La Liga och belgiska Club Brügge. Men under söndagen rapporterar lokaltidningen Faro de Vigo att Williot Swedberg har valt Celta Vigo.

Affären väntas gå loss på 4,7 miljoner euro (49,5 miljoner kronor) och Hammarbytalangen skulle bli Celtas första värvning för säsongen 22/23, enligt Faro de Vigo. Kontraktet uppges skriva på fem eller sex år, och Swedberg ses som ett alternativ för framtiden och förväntas inte spela i La Liga speciellt mycket den kommande säsongen.

Annons

Det som återstår nu är att Celta Vigo ska ge grönt ljus för övergången. Klubben ska enligt tidningen ha ett annat spår med en spelare de förhandlar med, men Swedberg är det mest avancerade spåret av de två.

Publicerad 2022-06-12 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto