Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Trincão sätter press på Barça - vill lämna

Sillybloggen

1 juli återvänder Francisco Trincão till Barcelona efter att ha varit utlånad till Wolverhampton den gångna säsongen. 22-åringen lär dock inte bli långvarig i Katalonien.

Förra veckan rapporterade nämligen Sport TV Portugal att Barcelona och Sporting är överens om en utlåning över kommande säsong. Det som återstår är att parterna ska enas om en köpoption som ska ingå i avtalet. Sporting har velat erbjuda knappt 160 miljoner kronor, medan Barça vill att optionen ska ligga på omkring 210 miljoner kronor.

Hittills har parterna inte kommit överens, vilket ska fått spelaren i fråga att agera. Enligt spanska Sport har Trincão nu satt press på Barça och uppmanat klubben att acceptera Sporting bud så att han kan lämna.

Totalt gjorde Francisco Trincão tre mål samt en assist på 30 matcher i Wolves-tröjan. 22-åringen värvades till Barça från Braga 2020, men har inte lyckats ta en ordinarie startplats i den katalanska storklubben.

Annons
Publicerad 2022-06-15 16:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto