Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG erbjöd monsterkontrakt till Vinicius

Sillybloggen

Real Madrid-brassen Vinicius Junior, som sänkte Liverpool i Champions League-finalen, uppges vara på väg att skriva på ett nytt kontrakt med den spanska storklubben. Därmed tackar han även nej till ett monsterkontrakt med Paris Saint-Germain, skriver den spanska tidningen Marca.

Enligt Marca har PSG försökt locka Vinicius Junior med ett jättekontrakt, värt 40 miljoner euro, drygt 429 miljoner kronor om året, om brassen ansluter gratis vid det nuvarande kontraktets slut sommaren 2024. Det skulle ge stjärnan tolv gånger mer i lön än vad han har i dag, samtidigt som han skulle få en sign-on-bonus och ett antal sponsringsavtal i Qatar.

Vinicius Junior uppges dock, som bekant, i stället bestämt sig för ett nytt kontrakt med “Marängerna”. 21-åringen kom till Real Madrid från Flamengo under 2018 och stod under den gångna säsongen för 22 mål och 20 assist på 52 framträdanden.

Annons
Publicerad 2022-06-19 15:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto