Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ekonomin uppges inte räcka till för Barcelona – i jakten på Jules Kounde

Sillybloggen

Barcelona brottas med ekonomiska problem samtidigt som man vill förstärka truppen till kommande säsong. Nu uppges de få svårt att värva Jules Kounde på grund av ekonomin.

Barcelona uppges ha siktet inställt på flertalet antal värvningar men endast om ekonomin tillåter det. På listan finns bland annat Jules Kounde och Robert Lewandowski, detta enligt Marca.

Barcelona försöker enligt Marca göra allt för att undvika förluster i slutet av året och på så sätt öka sin marginal till FFP.

Ett steg i det är att klubben försöker dra ner på lönekostnaderna och skulle Barça lyckas med det har man enligt Marca fem namn på bordet som man är intresserade av.  

De fem spelarna som Barcelona vill knyta till sig är: Robert Lewandowski, Jules Kounde, Marcos Alonso, Cesar Azpilicueta och Raphinha. Till skillnad från Franck Kessie och Andreas Christensen som av allt att döma ansluter till Barça som bosman skulle samtliga av dessa spelare kosta en övergångssumma för att köpa loss.

Annons

Dyrast av de alla verkar vara Jules Kounde. Enligt Football Espana verkar det bli svårt för Barcelona att ha råd med den franska mittbacken. Sevilla vill ha 60 miljoner euro (motsvarande cirka 685 miljoner kronor). Det är mer än vad Barcelona sägs vara villiga att betala som dessutom måste få ordning på ekonomin innan man kan lägga ett bud på Kounde.

Publicerad 2022-06-21 11:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto