Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokaltidning: Wan-Bissaka och Williams fria att lämna United

Sillybloggen

Erik ten Hag har tagit över som ny huvudtränare i Manchester United och förväntas göra stora förändringar i truppen inför kommande säsong. Flera spelare har redan lämnat, samtidigt som klubben uppges jobba på att göra klart med Frenkie de Jong från Barcelona och Christian Eriksen från Brentford – till att börja med.

Nu rapporterar lokaltidningen Manchester Evening News att fler spelare kan vara på väg bort. Enligt uppgifterna har Aaron Wan-Bissaka, 24 och Brandon Williams, 21, fått besked om att de är “fria” att söka sig till en ny klubb.

Williams, som har kontrakt till 2024, var utlånad till Norwich förra säsongen och har inte lyckats ta en ordinarie startplats i Manchester United. Wan-Bissaka värvades från Crystal Palace 2019 och har kontrakt till juni 2024, men väntas nu alltså lämna då hans egenskaper inte anses vara passande den typ av fotboll som ten Hag vill implementera.

Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata och Nemanja Matic är exempel på väletablerade spelare som har lämnat United.

Annons
Publicerad 2022-06-21 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto