Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italien-svensk öppnar för allsvensk återkomst

Sillybloggen

Erion Sadiku, 20, lämnade allsvenskan och Varbergs Bois för Serie A-klubben Genoa. Men där har det inte blivit någon speltid i A-laget, utan i reservlaget.

Nu har Genoa ramlat ur högstaligan, Sadiku har ett år kvar på kontraktet och det är osäkert om han blir kvar i klubben.

– Det är mycket som ska klicka för att jag ska åka iväg till Italien. Jag har ett år till där, men vi får se hur det blir. Det blir antingen A-laget i Genoa, utlåning i Italien eller bryta kontraktet och hitta en klubb här i Sverige eller Skandinavien. Jag stänger inga dörrar, säger Sadiku till Hallands Nyheter.

Mittfältaren håller dörren för en comeback i Varberg, som han tränar med just nu, öppen. Precis som Bois-managern Joakim Persson.

Sadiku berättar för Hallands Nyheter att han inte fått de chanser i Genoa som han lovades när han flyttade till klubben.

ANNONS

– Att bara få spela primavera-fotboll var inte tanken när jag flyttade dit. Sedan blev det som det blev, ska jag vara helt ärlig så ångrar jag mig inte. Det som det snackades om, det som det lovades hade inte någon 18-/19-åring tackat nej till. Jag ångrar inte det och får ta lärdom.

Publicerad 2022-06-22 09:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto