Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bale aktuell för oväntad flytt - har besökt Cardiff City

Sillybloggen

I början på juni rapporterade Fotbollskanalen, med hänvisning till uppgifter från brittiska BBC, att Gareth Bale kan komma att skriva på för Championship-laget Cardiff City. Enligt de uppgifterna hade klubbens ordförande, Mehmet Dalman, då satt sig på ett flygplan för att kunna inleda förhandlingar med Bale.

Dalman ska vara i kontakt med walesarens representanter, skriver å sin sida WalesOnline. Sajten gör nu även gällande att Gareth Bale har varit på besök på Cardiffs träningsanläggning, och i samband med det träffat lagets tränare, Steve Morrison, för första gången. De båda ska ha fört samtal om en potentiell framtid för Bale i laget.

Om det i slutändan blir en flytt till Cardiff City återstår att se. Hans nuvarande klubb, Real Madrid, kommer han åtminstone inte att bli kvar i om inget mycket oförutsett sker. Den offensive 32-åringens kontrakt löper nämligen ut sista juni.

Oaktat vilken klubb han väljer att skriva på för kommer Gareth Bale skriva nutidshistoria tillsammans med sina lagkamrater i Wales senare i år. Om ett gäng månader spelar nämligen det walesiska herrlandslaget ett VM för första gången sedan 1958.

Annons
Publicerad 2022-06-22 18:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto