Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oväntade ryktet: Real Madrid överväger Dybala

Sillybloggen
Cádiz - Granada
Cádiz
Granada
STREAMA IDAG 20:55
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Getafe - Sevilla
Getafe
Sevilla
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Real Madrid - Athletic Club
Real Madrid
Athletic Club
STREAMA PÅ SÖNDAG

Paulo Dybala, 28, har meddelat att han kommer lämna Juventus när hans kontrakt löper ut i slutet av juni. Uppgifter i italiensk media har gjort gällande att argentinaren är nära att skriva på för Serie A-konkurrenten Inter, men än har parterna av allt att döma inte lyckats komma överens. 

Nu kommer något oväntade rapporter som placerar forwarden i Spanien. Det är Tuttosport som hävdar att Real Madrid överväger att kapa övergången och plocka Dybala till Madrid. Hur seriöst “Los Blancos” intresse är framgår dock inte av uppgifterna, och därmed bör Inter fortsatt vara i förarsätet när det gäller att knyta 28-åringen till sig i sommar. I alla fall för tillfället.

Tuttosport skriver vidare att Real Madrid först behöver göra sig av med minst en forward innan ett värvningsförsök kan bli verklighet. Lösningen kan bli Luka Jovic, som har ryktats vara nära att bli utlånad till Fiorentina.

Annons

Totalt gjorde Paulo Dybala 155 mål samt 48 assist på 293 matcher i Juventus-tröjan. Totalt blev det sju år i klubben efter att ha värvats från Palermo 2015.

Publicerad 2022-06-24 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto