Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: Liverpool har satt villkor - för att släppa Salah

Sillybloggen

Mohamed Salah, 30, har ett år kvar på sitt kontrakt med Liverpool. Än har parterna inte lyckats ena om en kontraktsförlängning, och därmed kan världsstjärnan komma att lämna Merseyside gratis nästa sommar.

Nu rapporterar brittiska tabloiden The Sun att Liverpool kan överväga att släppa Salah i sommar. Förutsättningen? Att klubben får ett bud på omkring 60 miljoner pund, motsvarande cirka 745 miljoner kronor, för 30-åringen.

Enligt samma uppgifter är Real Madrid en av klubbarna som följer Salahs situation på nära håll. “Los Blancos” misslyckades nyligen med att värva storstjärnan Kylian Mbappé, som i stället förlängde med Paris Saint-Germain.

Totalt har Mohamed Salah gjort 156 mål samt 63 assist på 254 matcher i Liverpool-tröjan sedan han värvades från Roma 2017. Egyptiern har på senare år växt fram till att bli en av världens bästa spelare.

ANNONS
Publicerad 2022-06-25 16:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto