Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guardian: West Ham visar intresse för Danjuma

Sillybloggen

Det var i somras som Arnaut Danjuma, 25, lämnade Bournemouth för en övergång till Villarreal. I La Liga-klubben har yttern imponerat och förra säsongen gjorde han 16 mål samt fyra assist på 34 matcher. Ett facit som har väckt uppmärksamhet.

Nu rapporterar The Guardian att intresset är stort kring Danjuma. Enligt tidningen är West Ham en av flera klubbar som vill värva 25-åringen, men eftersom Londonklubben inte spelar i Champions League kan det bli svårt att övertyga honom om en övergång.

Sky Sports hävdar samtidigt att nederländaren har en utköpsklausul i sitt kontrakt som ligger strax under 40 miljoner pund, motsvarande cirka 495 miljoner kronor. Det återstår att se vilka klubbar som är redo att betala den prislappen för att köpa loss Danjuma, då Villarreal inte lär vilja släppa sin stjärna billigare än så.

Arnaut Danjuma är fostrad i PSV Eindhovens akademi och har även representerat NEC Nijmegen samt Club Brugge.

ANNONS
Publicerad 2022-06-26 21:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto