Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United har nekat bud på Maguire från Barcelona

Sillybloggen

Sedan en tid tillbaka har det kontinuerligt kommit uppgifter om att Manchester United jagar FC Barcelonas mittfältsstjärna, och nederländske landslagsman, Frenkie de Jong. Bakgrunden till att United ryktas vara ute efter de Jong uppges vara att Erik ten Hag – som har tränat 25-åringen i Ajax – har anslutit till United som ny huvudtränare.

Enligt den senaste tidens uppgifter kan däremot Manchester United komma att behöva betala en hel del för storspelaren. The Times har exempelvis skrivit att Barcelona inte vill släppa de Jong till Premier League-jätten för mindre än 85 miljoner euro. Men Barça är inte nöjda där, utan ska även vilja ha en viss United-back.

Det är brittiska The Sun som gör gällande att La Liga-klubben jagar Harry Maguire, som har en tuff säsong bakom sig i Manchester United. Dock har United nekat det bud som FC Barcelona har lagt, skriver tidningen vidare.

Harry Maguire sitter på ett kontrakt med klubben till sista juni 2025. Så här långt har den engelske landslagsförsvararen gjort nästan 150 matcher i United-tröjan.

Annons
Publicerad 2022-06-27 07:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto