Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokaltidning: Romero vill återvända till United

Sillybloggen

Det var i oktober förra året som Sergio Romero, 35, skrev på för Venezia och totalt noterades han för 16 matcher i Serie A. Sista juni går argentinarens kontrakt ut, och därmed är han på jakt efter en ny klubb. Nu kommer uppgifter som gör gällande att han är öppen för att vända tillbaka till Premier League.

Det är lokaltidningen Manchester Evening News som rapporterar att Romero är intresserad av att återvända till Manchester United, bara ett år efter att han lämnat klubben. Detta trots att Manchesterklubben formellt inte visat något intresse för målvakten.

MEN hänvisar till en källa nära Romero som menar att 35-åringen fortfarande “känner stark kärlek till klubben” och att han “alltid skulle komma tillbaka” om han fick erbjudandet.

Romero lämnade Manchester United förra sommaren under uppmärksammade former. United-målvakten hade hamnat efter Dean Henderson i rangordningen, men trots det valde dåvarande chefstränaren Ole Gunnar Solskjær att stoppa en utlåning till Everton i januarifönstret. Något som fick argentinaren fru att öppet kritisera norrmannen och klubben. En bakgrund som gör MEN:s uppgifter något oväntade.

Annons

Sergio Romero tillhörde Manchester United mellan 2015-2021.

Publicerad 2022-06-30 12:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto