Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oväntade ryktet: MFF jagar Colak

Sillybloggen

I går, onsdag, rapporterade Sky Sports att Rangers har kommit överens med Paok om summan för en eventuell övergång av Antonio Colak. Enligt uppgifterna har parterna enats om en prislapp på 1,8 miljoner pund, motsvarande cirka 22 miljoner kronor, för 28-åringen – som också ska vara överens med den skotska storklubben om de personliga villkoren.

Trots att allt talar för att Rangers ligger närmast till hands att värva Colak kommer nu uppgifter som gör gällande att Malmö FF kan komma att göra ett sent kuppförsök.

Det är skotska versionen av tabloiden The Sun som hävdar att Rangers har fått konkurrens av FC Köpenhamn, Panathinaikos, Real Mallorca och MFF i kampen om Colak. Tidningen betonar dock att Rangers fortsatt är favoriter.

The Sun-journalisten Derek McGregor, som författat artikeln, menar att 28-åringen själv är angelägen om att få igenom en flytt till Skottland. Paok ska dock ha visat sig vara envis i förhandlingarna vilket frustrerat Rangers, och då ska nämnda klubbar se en chans att ge sig in i jakten.

Annons

När Fotbollskanalen når MFF:s sportchef Andreas Georgson är han fåordig om uppgifterna:

“Jag kommenterar inte andra lags spelare”, skriver han i ett sms.

Antonio Colak var utlånad till Malmö FF säsongen 2021. Hans kontrakt med Paok sträcker sig till juni 2024.

Publicerad 2022-06-30 10:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto