Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: United i "pole position" - närmast Martinez-värvning

Sillybloggen

I torsdags rapporterade The Telegraph att Arsenal vill agera snabbt och värva Lisandro Martinez, 24, från Ajax innan Manchester United ger sig in i jakten. Enligt uppgifterna har Londonklubben redan lagt ett bud på omkring 35 miljoner pund, motsvarande knappt 435 miljoner svenska kronor, samt ytterligare fem miljoner pund (62 miljoner kronor) i bonusar.

Trots det tidiga värvningsförsöket rapporterar Daily Mail nu att Manchester United är i “pole position” för att värva 24-åringen. Enligt tidningen är United redo att möta Ajax prislapp på 43 miljoner euro, motsvarande cirka 535 miljoner kronor, för att knyta till sig Martinez.

Daily Mail hävdar vidare att Martinez är högst upp på nye United-tränaren Erik ten Hags önskelista efter att klubben gjort klart med Tyrell Malacia (Feyenoord) och Frenkie de Jong (Barcelona), två värvningar som av allt att döma verkar vara på väg att slutföras. Spelaren själv uppges vara öppen för en flytt till Premier League i sommar.

Annons

Totalt har Lisandro Martinez spelat 120 matcher i Ajax-tröjan sedan han värvades från Defensa. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2025.

Publicerad 2022-07-01 08:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto