Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea och Milan visar intresse för Neymar

Sillybloggen

Förra veckan rapporterade RMC Sport att Neymar, 30, har börjat överväga sin framtid i Paris Saint-Germain. Detta efter att PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi svarat svävande kring hur han ser på brassens vara eller icke vara i klubben.

Enligt spanska El Pais är det Kylian Mbappé som ligger bakom PSG:s planer på att göra sig av med Neymar. Tidningen hävdar att Mbappé ska ha berättat för klubbledningen att Neymars brist på disciplin är skadligt för laget, och att han därför anser att det vore bäst om PSG gjorde sig av med stjärnan. 

Nu kommer uppgifter som gör gällande att flera klubbar håller ögonen på Neymars situation. Brasilianska UOL Sport rapporterar att Milan är en av klubbarna som är intresserat av att värva 30-åringen. 

UOL Sport menar att Milan anser att en värvning av PSG:s dyraste nyförvärv genom tiderna skulle skicka signaler om att “jätten har återvänt”. Vidare skriver tidningen att Milan inte har råd att betala för en övergång och hoppas därför att PSG ska gå med på att hitta en lösning.

Annons

Enligt El Pais är den franska huvudstadsklubben villig att låna ut Neymar och fortsätta betala en “betydande” del av hans lön, vilket Milan ska vara redo att utnyttja till sin fördel. Skulle övergången bli av kan 30-åringen bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Svenskens kontrakt med Milanoklubben har dock gått ut, men enligt italienska medier förväntas han förlänga inom kort.

Källor till ESPN uppger att även Chelsea håller koll på brassen.

Totalt har Neymar noterats gjort 100 mål samt 60 assist på 144 matcher i PSG-tröjan sedan han värvades från Barcelona 2018. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig itll juni 2025.

Publicerad 2022-07-01 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto