Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: MFF i dragkamp med Milan om stortalang

Sillybloggen

Malmö FF presenterade klubbens första värvning i veckan, då den maliske mittfältaren Mahamé Siby presenterades av klubben. Sedan dess har det florerat mycket rykten på andra spelare klubben sagt vara intresserade av, bland annat den gamle MFF-bekantingen Antonio Colak och den serbiske talangen Stefan Mitrovic.

Nu kopplas klubben ihop med ytterligare en spelare. Under lördagen skriver finska MTV Sports att Malmö, tillsammans med FC Köpenhamn och AC Milan, jagar den finske stortalangen Otso Liimatta från Oulus.

17-årige Liimatta har noterats för två mål och två mål på 12 framträdanden i den finska ligan, men rapporten nämner inte huruvida MFF, FCK eller Milan har ett konkret intresse för Liimatta eller om de bara följer honom.

ANNONS
Publicerad 2022-07-02 18:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto