Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Rooney vill få till en återförening med Lingard i MLS

Sillybloggen

Nyligen stod det klart att Wayne Rooney, efter att ha lämnat sitt tränaruppdrag hos Derby County efter säsongen, tar över MLS-laget DC United. Det innebär en återkomst till klubben som Rooney representerade som spelare under två års tid mellan 2018-20.

DC United är mitt uppe i säsong och ligger sist i MLS östra konferens. Därmed har Rooney ett omfattande jobb framför sig och nu verkar han söka hjälp från en bekant.

The Athletic skriver att Rooney vill värva sin gamla lagkamrat från Manchester United, Jesse Lingard, som för tillfället är kontraktslös efter att ha lämnat United den sista juni i år då hans kontrakt med klubben löpte ut. Sajten skriver att parterna redan fört samtal och Lingards representanter är positiva för att en flytt kan bli av.

Lingard noterades för 35 mål och 21 assist på 231 framträdanden för Manchester United, och har representerat det engelska landslaget vid 32 tillfällen.

Annons
Publicerad 2022-07-15 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto