Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ronaldo kopplas ihop med Sporting - dementerar själv

Sillybloggen

I slutet av juni rapporterade The Times att Cristiano Ronaldo har meddelat Manchester Uniteds klubbledning att han vill lämna i sommar. Världsstjärnan vill nämligen spela Champions League-fotboll och tävla om titlar i slutet av karriären, något han inte tror sig kunna göra i United.

Sedan dess har 37-åringen kopplats ihop med Chelsea, Bayern München och Paris Saint-Germain – men inga av klubbarna verkar ha nappat på erbjudandet. I stället rapporterade portugisiska Sport TV på söndagen att Ronaldo kan vara på väg tillbaka till Sporting, som han lämnade 2003 för en övergång till United.

Ronaldo har dock själv dementerat uppgifterna som “fake” (felaktiga). Forwarden ska nämligen inte ha några planer på att återvända till Portugal i sommar, hävdar transferexperten Fabrizio Romano.

Totalt noterades Cristiano Ronaldo för 24 mål på 37 matcher i Manchester United-tröjan förra säsongen. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2023. 

Annons
Publicerad 2022-07-17 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto