Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Degerfors nära lån av Omar Faraj

Sillybloggen

Degerfors har en tung säsong så här långt och efter blott tio mål framåt på 13 matcher är man nu på jakt efter en anfallare. Sportbladet kommer med uppgifter att Omar Faraj från Levante “är detaljer” från att lånas ut till Degerfors.

Omar Faraj gick till Levante från BP under sommarfönstret 2021 och i den sista La Liga-matchen för säsongen 2021/2022 fick han göra debut. I en intervju med Fotbollskanalen efter La Liga-debuten pratade Faraj om framtiden.

– Tanken är att jag ska vara kvar om inte något sjukt händer. Jag vill vara med och konkurrera om speltid nästa säsong och försöka föra upp klubben till La Liga igen. Levante är en bra klubb, fansen är otroliga och jag trivs i staden, sa han då.

Så ser det nu alltså inte ut att bli då Sportbladet uppger att Levante och Degerfors har förhandlat under en tid och endast detaljer återstår för att övergången ska bli officiell. Enligt tidningen förväntas Faraj presenteras för Degerfors inom kort.

Annons
Publicerad 2022-07-17 14:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto